Co-working & Kontor

Det moderna, flexibla, sociala och ekonomiska alternativet "co-working" finns bara en trappa ner hos Nummer Ett. Du som externt företag eller privat kan hyra våra konferens- och mötesrum med möjlighet till catering från vår bistro. Behöver du en arbetsplats så har vi olika lösningar som gör att det ska passa just dig. Vi har allt från ett klippkort till ett eget rum på heltid. Läs mer under "medlemsskap" för att se priser och vad som ingår.

Boka visning

Allt du behöver för att göra ett bra jobb!

ABW "Activity Based Working" är ett uppmärksammat begrepp idag som innebär att man har ett välplanerat och genomtänkt kontorslandskap. Att miljön ska vara varierande och att ergonomin ska finnas i olika utföranden. ABW är något vi alltid haft i bakhuvudet och upprätthåller.

Co-working är ett väldigt bra sätt att knyta nya bekantskaper på, oavsett om det är professionellt eller nya kompisar privat. När vi har möjlighet så ser vi till att alla medlemmar gör saker ihop, antingen ett avslappnat och skönt frukostmöte, eller en after work så vi lär känna våra medarbetare bättre.

När du sitter och jobbar hos oss behöver du inte oroa dig för nånting, så tar vi hand om resten! Vi ser till att kaffe finns 24/7 och att du har tillgång till utskrifter och skanning på ett enkelt och smidigt sätt. Har du glömt din matlåda hemma? Vi ger er 20% rabatt i vår bistro.

Co-working är ett väldigt ekonomiskt sätt att jobba på. Du behöver inget avtal för skrivare, inget lokalkontrakt på flera år med bindningstid, inga onödiga förbrukningsmaterial etc. Dessutom ligger vårt kontor väldigt centralt men flera förmåner som ni kan läsa mer under "medlemsskap".

Vår vision

Vår vision är inte att bli störst i stan på co-working. Vi satsar istället på att skapa en skön och härlig atmosfär som ska kännas "familjär" och att alla ska triva hos oss.

02

En trivsam arbetsplats med goda relationer och ett professionellt mottagande för dina kunder.

01

Att du som medlem hos oss ska känna dig som "Nummer Ett" i ditt företagande.

03

Att du som medlem ska känna dig inspirerad och motiverad till att jobba och växa i ditt företagande!

Medlemskap

Vi har flera sorters medlemskap som anpassar sig efter vart du och ditt företag befinner er på er resa. Hittar du inget som passar skräddarsyr vi ett medlemskap efter dina behov.

Studio

6 300kr/mån

För dig som behöver något långsiktigt samt extra förvaring och sitta ostört om dagarna.

Fast

3 400kr/mån

Behöver du en arbetsplats där du måste ha en stationär dator så är detta alternativ perfekt. Här får du ett eget skrivbord som är höj- och sänkbart samt extra förvaring.

Flex

2 300kr/mån

Flex-plats är för dig som vill jobba hos oss på heltid, men enbart jobbar med en laptop eller surfplatta.

Deltid

1 300kr/mån

Deltid innebär att du har tillgång till våra lokaler 20 timmar i veckan. Perfekt för dig som inte alltid behöver sitta på kontoret, eller om du nyligen startat eget företag på sidan om.

Klippkort

1 300kr (10 dagar)

Klippkort är ett bra alternativ för dig som pendlar eller jobbar på flera orter. Klippkortet gäller för 10 dagar och har inget giltighetsdatum.

Alltid inkluderat

 • 20% RABATT I BISTRON
 • SKÖNA CO-WORKERS
 • KAFFE/TE
 • KÖK/PENTRY
 • LOUNGE
 • WIFI & SKRIVARE
 • TYSTA RUM

Mötesrum & Konferens

Förutom olika alternativ av kontorsplatser så erbjuder vi även 2 stycken mötesrum som rymmer upp till 8 personer vardera, samt ett stort konferensrum som går bra att vara 12-16 personer i. Samtliga rum är utrustade med all teknik du behöver för att hålla i ett proffsigt möte.

Beroende på vilket medlemskap du tecknat så ingår x-antal timmar för respektive rum och det går även bra för externa företag att hyra in sig under ett eller flera tillfällen utan medlemskap.

Läs mer & boka

Möt våra Co-workers

Nätverk

Vill du gå snabbt, gå ensam. Vill du gå långt, gå tillsammans.

Rum att fokusera

Har du frågor?
Vi har svaren.

 • Vad kostar det?

  Det beror på dina behov.

 • Vem kan hyra konferens- och mötesrum hos er?

  Alla möjliga företag, men också bostadsrättsföreningar.

 • Kan man hyra konferens- och mötesrum externt?

  Ja, det går utmärkt, det går också bra att hyra vår restaurang för event.

Prova på en dag!

Fortfarande osäker på om Nummer Ett är rätt för dig? Kom och avgör själv, vi bjuder på en dag - helt gratis. Provsitt våra stolar, testdrick vårt kaffe, sätt vårt wifi på prov, träffa dina nya co-workers och upplev hur det är att vara Nummer Ett

Boka visning

Bistro & Kaffebar

Öppettider